annons
Hem » Notiser » SÅ ställer in årsmöte

SÅ ställer in årsmöte

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset är Sveriges Åkeriföretags centrala årsmöte den 14 maj i Västerås inställt. SÅ meddelar samtidigt att Stora Åkeripriset tar en paus under 2020.

 

Så här skriver SÅ:

”På grund av den rådande situationen med Coronaviruset covid-19 och för att så mycket som möjligt minska risken för smitta i samhället får det allmänt anses vara en alldeles extraordinär situation som uppstått. Detta påverkar hela vårt samhälle, alla våra medlemsföretag och även Sveriges Åkeriföretag som organisation. Av denna anledning har styrelsen för Sveriges Åkeriföretag, efter samråd med samtliga åkeriföreningars styrelseordföranden, valberedningens sammankallande samt organisationens externa revisorer och föreningsrevisorer, beslutat att ställa in det inplanerade årsmötet i Västerås den 14 maj 2020.

Styrelsen har dock beslutat om att genomföra 2020 års årsmöte digitalt den 14 oktober 2020 kl 18.00. Hur detta digitala årsmöte rent praktiskt kommer att genomföras, återkommer vi med information om lite senare.

Vi kommer även att ta en paus under 2020 med Stora Åkeripriset.

Vi följer de allmänna rekommendationer som bl a Folkhälsomyndigheten rekommenderar. Vi hoppas att denna situation klingar av så fort som möjligt och att vi alla sakta med säkert kan återgå till en normal vardag. Vi får blicka framåt och se fram emot nästa års planerade årsmöte som vi avser att genomföra på sedvanligt sätt.

Ta hand om er så länge!”

I och med det framskjutna årsmötet blir ny sista motionsdag den 14 augusti 2020.

 

 

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*