annons
Hem » Notiser » Säkra produkter på Elmia Lastbil

Säkra produkter på Elmia Lastbil

Även i år kommer säkerhetsprodukter från engelska företaget Brigade att visas upp på Elmia Lastbil i Jönköping. Enligt ett pressmeddelande från företaget kommer man bland annat att visa upp ett kamerasystem – Backeye 360 – som ger chauffören en fullständig vy av fordonet i realtid i en enda bild. Systemet är utformat för att hjälpa till med manövrering vid låg hastighet.

Backeye 360 ger en övergripande bild runt hela fordonet

En annat lösning – Backsense radarsystem – är utformad för att skydda personer och föremål i blinda fläckar – i det här fallet genom att ge en hörbar och visuell varning i hytten. Radarn fungerar effektivt i svåra väderförhållanden och är programmerbar med ett skräddarsytt upptäcktsområde på upp till 30 meter i längd och 10 meter i bredd.

Brigade visar även upp ett back- och varningssystem med ett lokaliserbart larm. White Sound bbs-tek visar vilken riktning man behöver flytta fordonet för att vara säker. Den kan användas för att backa säkert utan att orsaka bullerstörningar och kan bara höras i farozonen. Larmet avger ett ”ssh-ssh” ljud till skillnad mot de pipljud som annars är vanligt förekommande.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*