annons
Hem » Notiser » Sandahls bygger ny stor terminal i Värnamo

Sandahls bygger ny stor terminal i Värnamo

Sandahls har sedan många år tillbaka en stor anläggning som ligger vägg i vägg med Schenkers stora terminal i Värnamo. Nu kommer Sandahls också att expandera sin egna anläggning med en ny ”crossdock-terminal” med 18 portar och som ska stå klar redan i september.

– Vår nya crossdock-terminal lokaliseras i anslutning till vår befintliga anläggning i Värnamo. I en första etapp kommer terminalen att omfatta 2000 kvadratmeter och ha 18 portar, säger Johan Ebefors, VD på Sandahls Goods & Parcel.

I ett pressmeddelande berättar Sandahlsbolagen att de gör denna satsning för att möta en ökad efterfrågan från varuägare som vill ansluta som kunder och den nya terminalen ska stå klar i samband med att Sandahls Goods & Parcel börjar operera som en oberoende logistikaktör den 26 september.

Sandahls noterar att den nya terminalen då blir en kapacitetsförstärkning gentemot den volymökning som bolaget beräknas hantera. Sedan tidigare har Sandahls terminaler i Helsingborg, Göteborg, Skillingaryd, Jönköping, Alvesta, Sävsjö, Söderhamn, Umeå, Luleå, Sundsvall och Östersund.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*