annons
Hem » Notiser » Sandahls formerar ny säljorganisation

Sandahls formerar ny säljorganisation

Från kommande årsskifte har Schenker i  Sverige sagt upp avtalet med Sandahls Goods & Parcel som idag har omkring 200 lastbilar som kör för den tyska speditörsjätten i den svenska inrikestrafiken. Fram till dess räknar Schenker med att bygga upp en ny trafik i alla de områden som Sandahls kör för dem idag. 

Nu står det också klart att Sandhals Goods & Parcel satsar på en egen kraftigt ökad marknadsnärvaro. I ett pressmeddelande berättar de att man under den senaste tiden arbetat intensivt med att rekrytera kompetenta medarbetare, och nu är den nya säljorganisationen formerad.

 – Som vanligt lägger vi stor vikt vid att nya medarbetare ska passa in i Sandahlsandan. Det är därför med stor glädje jag kan meddela att vi på kort tid har formerat en ny säljorganisation, inklusive en ny säljchef. Det är ett gäng mycket kompetenta och erfarna medarbetare, som kommer att bli nyckelpersoner i arbetet med att bearbeta marknaden och utveckla relationerna med varuägarna, säger Johan Ebefors, vd Sandahls Goods & Parcel.

Formeringen av säljorganisationen har till största delen skett via extern rekrytering, och det noteras att målet varit att säkra nyckelkompetens med hög branschkunskap. En del av de nya medarbetarna har redan påbörjat sina anställningar hos Sandahls Goods & Parcel, de övriga ansluter löpande.

Säljchef i Sandahls nya organisation är Per Gustavsson som är före detta platschef hos Dachser Jönköping. Sälj- och marknadskoordinator blir Kristina Brosjö, fd säljare hos Bring Frigo. Säljare i de olika områdena; Norra Sverige: Jan-Erik Nilsson, fd Major Account Manager hos Schenker, Västra Sverige: Patrik Theander, intern rekrytering från en roll som platschef, Stockholm/Mälardalen: Henrik Ståhlberg, fd säljare hos Tebeco, Småland: Ulf Blomquist, fd vd på Sävsjö Transport, Södra Sverige: Fredrik Linnér, fd Key Account Manager Malmö LBC

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*