annons
Hem » Notiser » Schenker-chef till Eskilstuna Logistik

Schenker-chef till Eskilstuna Logistik

Styrelsen i Eskilstuna Logistik och Etablering AB har utsett David Hofmann till ny vd i bolaget. David kommer närmast från Schenker Logistics och befattningen som affärsutvecklings- och försäljningschef.
– Vi är riktigt nöjda med rekryteringen och det gläder oss att kunna utse David till ny vd, säger Johan Holmqvist, styrelseordförande i Eskilstuna Logistik. Davids långa och breda erfarenheter inom logistikbranschen blir ett utmärkt tillskott. Han har ett brett kontaktnät och han kan logistik.
David kommer närmast från Schenker Logistics i Sverige och befattningen som affärsutvecklings- och försäljningschef. Dessförinnan har han bland annat varit logistik- och produktionsansvarig i Delphi Automotive Systems Sweden.
– Det ska bli väldigt spännande att få vara med och utveckla Eskilstuna Logistik, både bolaget och staden, säger David Hofmann. Jag har varit i logistikbranschen i över 18 år och eftersom jag är uppväxt i Eskilstuna så är det lite extra roligt att hamna här igen. Eskilstuna har ju ett väldigt bra strategiskt läge för verksamheter att etablera sig på.
David tillträder sin tjänst den 1 oktober i år. Mikael Jonsson, nuvarande tillförordnad vd, kommer att vara kvar i bolaget som logistikansvarig.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*