annons
Hem » Artiklar » Skåne Truckshow siktar på träff
skåne truckshow 2018

Skåne Truckshow siktar på träff

Till följd av den rådande coronapandemin har flertalet av vårens och sommarens mässor, event och träffar tvingats ställa in. Årets största lastbilsevent, Elmia Lastbil, gick tidigt ut med att man skjuter på arrangemanget till nästa år. Istället flyttas nästa års Trucking Festival på Mantorp Park till september i år som ett substitut för alla lastbilsälskare. Men även i Ljungbyhed hoppas man på träff. Där är man i full gång med att planera för årets Skåne Truckshow.

— Vi arbetar och planerar fullt ut för att genomföra träffen. Självklart kommer vi att följa alla regler och rekommendationer från myndigheter, säger Ted Johansson på MOM Events som är en av arrangörerna av träffen.

Inget är dock sig likt i dessa tider så en viss osäkerhet kvarstår.

— Cirka fyra veckor innan träffens genomförande hoppas vi kunna ge ett definitivt svar kring om och hur vi kan genomföra Skåne Truckshow 2020, säger Ted.

Intresset bland företag och utställare är stort enligt Ted och i skrivande stund har arrangörerna cirka 600 anmälda bilar samt 75 företag.

— Vi lever på hoppet just nu men vi ser ett stort uppdämt behov för alla att träffas. Får vi genomföra eventet tror vi på publikrekord, avslutar Ted.

 

Fakta:

Skåne Truckshow arrangeras 4 och 5 september

Trucking Festival – med Nordic Trophy – arrangeras 18 och 19 september

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*