annons
Hem » Artiklar » Snygg Scania G 500 XT på familjeåkeri Wales

Snygg Scania G 500 XT på familjeåkeri Wales

D&M Jones & Son, baserat i norra Wales, sparar varken ansträngningar eller kostnader när de bygger sina lastbilar. Deras Scania grusbilar sticker tydligt ut i trafiken. 

– Alla våra nio lastbilar är utformade på samma sätt, säger ägaren Arwel Jones. Det är en fråga om personlig stolthet men de är också ögongodis längs vägen och ofta fotograferade. Det ger bra reklam för oss. Jag gillar att köra snygga lastbilar. 

Det är ett tufft arbete att hälla lastbilarna fräscha eftersom de körs i smutsiga miljöer. I slutet av varje dag spolas de av och de och tvättas noggrant varje vecka. Det hjälper också till att upprätthålla värdet, eftersom ett åkeri normalt pensionerar lastbilar efter fem år. 

– Vi investerar en hel del i våra lastbilar men vi har funnit att det lönar sig i restvärde, konstaterar Arwel.

Scania G 500 XT är det senaste tillskottet till företaget som grundades av Arwel’s far Delwyn och mamman Marian 1973. Därav namnet D&M Jones.

– Vi har haft andra lastbilsmärken genom åren men har nyligen gått över till Scania eftersom servicen vi får är helt fantastiskt. Jag kan verkligen inte klaga på något sätt. 

Åkeriet drivs som drivs  ett familjeföretag, och den Scania G 500 XT, på bilden körs av Arwels 21-åriga son Billy medan hans bror Sam bemannar kontoret.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*