annons
Hem » Notiser » SSAB förlänger Foria-avtal för drygt 100 miljoner om året

SSAB förlänger Foria-avtal för drygt 100 miljoner om året

Foria och SSAB har förlängt sitt mångåriga samarbete med ett nytt avtal som sträcker sig fram till 2021 till ett värde av drygt 100 miljoner kronor per år.
I avtalet ingår, förutom SSAB och SSAB Merox, även Oxelösunds Hamn. Samarbetet bygger på gemensamma effektiviseringsprojekt med ett nära och långsiktigt strategiskt samarbete. Huvuddelen av innehållet i avtalet rör industritjänster som metall och materialåtervinning samt transporter av olika restprodukter och råvaror.
– Vi på Foria är mycket glada över förnyat förtroende efter många år av samarbete och det är i linje med Forias tillväxtstrategi att fortsatt vara en stark aktör i regionen, säger Forias vd Bettina Hammargren. Att genom långsiktigt samarbete gemensamt fokusera på ökad produktivitet, kostnadseffektivitet, hållbarhets- och miljöarbete skapa ett gemensamt och ansvarstagande engagemang som bidrar till båda parters lönsamhet.
Foria, med huvudkontor i Södertälje, är en av landets större LBC-koncerner. Bolaget marknadsför och säljer hållbara och effektiva transport- och maskintjänster till företag och verksamheter i Sverige.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*