annons
Hem » Notiser » Stein I. Eidsvåg lämnar Bring för Jetpak

Stein I. Eidsvåg lämnar Bring för Jetpak

Jetpak Group har rekryterat Stein I. Eidsvåg till befattningen som Commercial Director. Stein kommer närmast från konkurrenten Bring där han senast varit chef för Express Courier & Distribution.
Som Commercial Director i Jetpak kommer Stein ansvara för sälj- och marknadsavdelningen samt produktutveckling i samtliga nordiska länder.
Jetpak framhåller att Stein I. Eidsvåg kommer att bli en nyckelperson för att stärka Jetpaks position på marknaden, utveckla sälj- och tjänsteutbudet samt säkerställa en positiv tillväxt.
– Vi har en spännande utveckling framför oss, i en bransch som står inför förändring, säger Kenneth Marx, vd i Jetpak Group. Med Jetpaks starka fundament inom expressleveranser och med Steins erfarenhet inom sälj, marknad och tjänsteutveckling är jag övertygad om att vi ytterligare kan stärka Jetpak som ett modernt ledande transportföretag.
Stein kommer närmast från Bring där han senast varit chef för Express Courier & Distribution. Stein har en mångårig erfarenhet av logistik med över 20 år i branschen, med fokus på marknad och sälj. Han tillträdde sin nya befattning hos Jetpak i juni i år.
– Det känns väldigt spännande att få vara med på den resa som Jetpak påbörjat för att stärka sin position på logistikmarknaden och öka sälj- och marknadssidan, säger Stein I. Eidsvåg. Jetpak står för ett starkt varumärke, med en produkt med hög kvalitet och hög leveransprecision och det ska bli spännande att tillsammans med övriga ledningen få ta nästa steg i Jetpaks utveckling.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*