annons
Hem » Notiser » Stockholmspolisen efterlyser bilinspektörer

Stockholmspolisen efterlyser bilinspektörer

Kanske dags att byta karriär. Just nu söker trafiksektionen inom Stockholmspolisen fler bilinspektörer för yttre verksamhet. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att genomföra flygande inspektion främst av tunga fordon, kontroll av kör- och vilotider, lastsäkring och tillstånd för yrkestrafik samt vägning och tekniska undersökningar av fordon.

 

För att få jobbet krävs svenskt BE- och CE-kort samt dokumenterad erfarenhet från fordonsområdet. Övriga krav är bland annat gymnasieutbildning med teknisk inriktning ”eller annan av arbetsgivaren bedömd relevant utbildning eller erfarenhet”. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt i tal på engelska. Och kunskap i Office-paketet.

 

Två av kvalifikationerna torde i alla fall en stor del av landets chaufförskår klara av – svensk körkortsbehörighet BE och CE samt att veta ett och annat om lastbilar. Något som kan ligga en chaufför i fatet är att man även ska tycka om att arbeta i grupp. En situation de flesta chaufförer kanske inte har så stor erfarenhet av. Men vem vet – kanske det dyker upp en kollega i blå uniform nästa gång du blir invinkad till en fordonskontroll i Stockholmsområdet.

 

 

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*