annons
Hem » Notiser » Stort intresse för Elmia Lastbil 2014

Stort intresse för Elmia Lastbil 2014

Ett drygt halvår återstår nu till Elmia Lastbil 2014. 20-23 augusti samlas Lastbils-Sverige i Jönköping.

Elmia Lastbil 2014, som blir årets stora lastbilsevent i Sverige, närmar sig. Detta blir 17:e gången som branschen samlas på detta sätt och när portarna öppnas onsdagen den 20:e augusti kommer alla ledande aktörer att finnas på plats. Liksom 2012 är lördagens mässans finaldag.
    – Vi har fått ett bra gensvar inom alla områden, allt från lastbilstillverkare till påbyggare, släptillverkare och tjänsteföretag, berättar Marcus Haraldsson som är projektledare för Elmia Lastbil som arrangeras av Elmia, Svensk Åkeritidning och Trailer.
    Mycket kommer förstås att vara sig likt, men när det gäller lastbilsmässa på Elmia blir det nu premiär för den utbyggda delen av hall B. 281 företag är anmälda i skrivande stund.
    – Det är ungefär lika många som var anmälda vid motsvarande tid 2012. Den totala utställningsyta som bokats är lite större än det var då. Sammantaget ser allt mycket bra ut, säger Marcus.
    Utöver mässans kärna, branschutställningen, blir det en hel del kringaktiviteter och i samband med Elmia Lastbil 2014 arrangeras också den 35:e upplagan av Nordic Trophy. Du som vill ställa ut din lastbil är välkommen att anmäla dig via den länk som finns på vår förstasida. Och om det är några frågetecken är du välkommen att kontakta Trailers redaktion via e-brev trailer@fabas.se eller telefon 0455 33 53 25.
    

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*