annons
Hem » Artiklar » Stort vägasistanssamarbete i Europa
Ledningen i 24/7 ASSISTANCE fr.v: Dirk Fröhlich (ADAC Truckservice) und Jarno Bor (Service 24). Foto: ADAC Truckservice

Stort vägasistanssamarbete i Europa

Tyska ADAC Truckservice och österrikiska Service 24 har grundat en ny europeisk mobilitetsleverantör för kommersiella fordonssektorn.
Det handlar om ett 50:50 samarbete med namnet 24/7 GmbH, som kommer att verka på marknaden under varumärket 24/7 ASSISTANCE i framtiden med samordnad försäljning, marknadsföring och produktutveckling för båda företags tjänster. 24/7 ASSISTANCE får därmed direkt tillgång till ett nätverk med mer än 40 000 auktoriserade verkstäder i alla europeiska länder.
I framtiden kommer ADAC Truckservice och Service 24 att fokusera på den kvalitativa utbyggnaden av infrastrukturen och bli en del av varumärket 24/7 ASSISTANCE som oberoende nationella serviceföretag.
Det nya företaget har sitt huvudkontor i Salzburg, Österrike. Satelliter finns i Tyskland, Österrike, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Polen, Rumänien och Ungern. Konkurrensmyndigheten godkände affären i mars. Det officiella samarbetet påbörjades den 15 juli i Salzburg. Verksamheten startar i januari 2022.
Företagets dubbla ledarskap bildas av verkställande direktörerna Jarno Bor (Service 24) och Dirk Fröhlich (ADAC Truckservice).
– 24/7 ASSISTANCE strävar efter en tydlig strategi. Vi är tillväxtorienterade och som europamästare vill vi sätta guldstandarden för vägassistans och mobilitetshantering för kommersiella fordon. Namnet 24/7 ASSISTANCE speglar varumärkets DNA. Service dygnet runt, one-stop och till en enhetlig standard, oavsett var våra kunder befinner sig. Därför driver vi gemensamt den kvalitativa utbyggnaden av våra europeiska nätverk med fokus på internationalisering, specialisering, framtidssäker teknik och effektiva processer, säger Dirk Fröhlich, VD för ADAC Truckservice.
– Kraven från ny drivteknik och modern fordonsbyggnad är lika starka som kundens krav på pålitliga, effektiva one-stop mobilitetslösningar. Vi vill inte bara förbli konkurrenskraftiga inom detta marknadssegment, vi tänker använda kraften i båda varumärkena för att vidareutveckla de bästa och mest effektiva servicenätverken för alla aspekter av kommersiella fordon. Detta kommer att göra oss mer attraktiva för kunder och partners, säger Jarno Bor, VD för Service 24 och ansvarig för försäljning vid 24/7 ASSISTANCE .
24/7 ASSISTANCE integrerar produktportföljerna för de två moderbolagen. Detta inkluderar vägassistans och mobilitetstjänster samt stöd på första nivån för transport och logistik, jordbruksmaskiner och industri, vägsassistans 24 timmar om dygnet för lastbilar, släpvagnar, bussar, lätta nyttofordon samt jordbruksfordon och byggmaskiner. serviceprodukter och mobilitetspaket samt förbetalda betalningslösningar och betalningsskyddslösningar för fordonstillverkare (OEM) och flottaoperatörer. Dessutom ligger fokus på utbyggnaden av befintliga servicenätverk till ett europeiskt mobilitetshanteringssystem baserat på kvalitetskriterier.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*