annons
Hem » Arkiv taggar: frontskydd

Arkiv taggar: frontskydd

Trux för nya MAN TGX

Trux har visat upp sin Highway till nya MAN TGX. Utvecklat för att , Trux frontskydd är designat för att ge chauffören ökad säkerhet och skydda bilens utsatta delar genom att reducera skador som uppstår vid kollisioner. Produkten levereras som standard i Airflow-profil, men går även att få i slät profil.

Läs mer »

Trux frontskydd för Volvo FH4

Trux har tagit fram ett frontskydd kallat Offroad till Volvo FH4 med BUMP-HD och bogserbygel PCA70062. Med Trux Offroad B16-4T kommer man åt bogserbygeln utan att fälla eller demontera frontskyddet. Frontskyddet passar både till Low-, Glob- och Glob XL-hytterna.

Läs mer »

Hösten är här, frontskydd på

Perioden då flest viltolyckor drabbar Sveriges lastbilsåkare är återigen här. Trux har under de senaste 30 åren som frontskyddstillverkare hjälpt till att minska skadorna och hålla nere kostnaderna för åkerierna – om olyckan är framme. Nu slår de ett slag för sina frontskydd i syfte att minska stilleståndstiderna. Enligt Nationella Viltolycksrådet, www.viltolycka.se, så ökade viltolyckorna från 2015 till 2016 med ...

Läs mer »

Uppdaterat godkännande för Trux produkter

Nu finns ett uppdaterat undantag från Transportstyrelsens föreskrifter att Trux produkter, Trux Highway, Trux Offroad, Trux X-light och Trux Lyktramp, får monteras och brukas samt godkännas vid besiktning. Du som har undantaget utskrivet sedan tidigare bör göra det igen då det nya medgivandet räcker till år 2018. Hämta PDF:en på Trux hemsida, skriv ut den och ha med det i fordonet för eventuella fordonskontroller:

Läs mer »

Fler Offroad frontskydd till Tanzania

Trux skickade i höstas 30 Offroad frontskydd till Scania i Tanzania. Skydden uppskattas uppenbarligen i Afrika och nu kan man gälda sig åt ytterligare en order på 32 frontskydd designade för tuffare tag i så gott som väglöst land.

Läs mer »

Trux till Trailer Trucking Festival

Även Trux är på väg till Mantorp för att visa upp sig och sina produkter på årets Trailer Trucking Festival. Tidigare idag åkte Stefan Björk och Mikael Svensk ner till Mantorp Park för att delta i Trailer Trucking Festival, som går av stapeln 28-29 augusti. Ni hittar oss tillsammans med Exte i monter B14, välkomna!

Läs mer »

Nya Trux för Scania P

Trux har lagt in det uppdaterade frontskyddet för Scania P i sin konfiguration, så nu är det bara att gå in och kolla hur din Scania P ser ut med företagets lätta aluminiumskydd.

Läs mer »

Lacka frontskyddet själv

Trux gick för inte så länge sedan ut med att efterfrågan på frontskydd med speciallack ökat. Nu erbjuder företaget även olackade och blästrade frontskydd där gummipackningarna levereras separat för den som vill lacka själv.  

Läs mer »

Populärt med lackat frontskydd

För fyra år sedan investerade Trux i en egen lackeringsanläggning. Det var redan då en stor efterfrågan på frontskydd lackade i specifika färger. Idag är nära hälften av alla Trux frontskydd lackerade enligt kundens önskemål i företagets egen lackeringsanläggning. Alla lackeringar görs enligt Standox rekommendationer, vilket betyder bra kvalitet och största möjliga miljöskydd. Före lackeringen sandblästras produkten, därefter läggs en ...

Läs mer »