annons
Hem » Artiklar » Tiger-Merca vinnare i februari!
Denna Mercedes-Benz Actros 2551 från Tigrarna AB i Örebro blev den mest gillade lastbilen på Trailer Truck Corner i februari. Mercan fick 779 gillamarkeringar!

Tiger-Merca vinnare i februari!

Februari månads mest gillade lastbil på Trailer Truck Corner blev en minst sagt vass Mercedes-Benz Actros 2551 tillhörande åkeriet Tigrarna AB i Örebro. Bilen, dekorerad med ett tigerhuvud på sidan, samlade ihop 779 gillamarkeringar under månaden vilket räckte till topplaceringen.

Bilen ägs och körs av Daniel Tigerhufvud som till vardags kör för DSV i Örebro. Han kommer ursprungligen från Sri Lanka och eftersom tigern är lite av en symbol för den delen av världen så tog Daniel det namnet på åkeriet. Han har totalt fyra bilar i verksamheten.

– Det finns många bilar som är snyggare än min, så jag vet egentligen inte varför den fick så många gillare på Trailer Truck Corner. Kanske är det så enkelt att det ena ger det andra när den väl blivit synlig på sidan.

– Hur som helst blev jag väldigt glad och överraskad. Det betyder extra mycket nu när världsläget är som det är. Det är lätt att känna sig ensam med distanseringen men att så många slutit upp och visat sitt intresse, det kommer jag leva länge på. Så ett stort tack till alla som röstat, säger Daniel till Trailer.

Han berättar också att många brukar komma fram och kolla in bilen när han är ute och jobbar med den, både unga som gamla. Med tigern på sidan och många lampor som syns i mörkret är bilen ett glatt inslag i vardagen.

För topplaceringen prisas nu Daniel av Mercedes med ett presentkort på 5.000 kronor.

Harri Mattila kom tvåa med denna Scania G540 lastväxlare. Scania Finland byggde lastväxlaren som en demobil som Harri sedan köpte.

På andra plats placerade sig i februari en färgstark Scania G540 lastväxlare från vårt östra grannland. Bilen tillhör Harri Mattila som driver Kuljetus Mattila i Akaa söder om Tammerfors och bland annat kör stålprodukter. Lastväxlaren, med stripning inspirerad av de bilar som ingick i Scanias lansering av 2-serien, samlade ihop 572 gillningar.

Ronja Löfgrens A-traktor har varit med i toppen på Trailer Truck Corner tre månader i rad. Efter två raka segrar kom bilen i februari trea.

Trea kom Ronja Löfgren från Karlstad, som ju vann både i december och januari med sin fina Scania-Vabis L56 A-traktor. Den här gången samlade hon ihop 545 gillare vilket alltså räckte till en tredjeplats.

Trailer har också, i vanlig ordning, lottat ut två lunchbiljetter hos Rasta. Lunchbiljetterna går till Daniel Rönnlöf på Rönnlöf Transport i Närpes, Finland, som kör en Scania R580 styckegodsbil från 2018.

Daniel Rönnlöf på Rönnlöf Transport i Närpers har gjort som hundratals andra, gått in på Trailer Truck Corner för att visa vad han kör. För det föräras han nu med två luncher hos Rasta.

Från och med mars tar vi en paus med gilla-tävlingen på Trailer Truck Corner. Men det hindrar förstås inte att ni fortsätter ladda upp snygga lastbilsbilder på sidan. Så gå in på https://truckcorner.trailer.se du också och visa vad du kör!

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*