annons
Hem » Notiser » Tools och Swedol flyttar ihop i Lund

Tools och Swedol flyttar ihop i Lund

Idag flyttar Tools och Swedol ihop butiker och försäljningsverksamhet i Lund. Den nya gemensamma butiken rymmer koncepten Tools, Swedol och Grolls.

Den 1 april 2020 blev Tools och Swedol i Sverige, Norge och Finland genom uppköp del av ett och samma affärsområde inom Momentum Group. Sedan dess har ett febrilt arbete pågått för att bygga en ny gemensam organisation.

En del i skapandet av det nya erbjudandet består i att på utvalda orter i Sverige integrera befintliga butiker med varandra. I september öppnade den första gemensamma butiken i Kalmar och idag flyttar försäljningen ihop även i Lund genom att Tools flyttar in i Swedols lokaler på Skiffervägen 15B.

– Det är riktigt roligt att vi nu får chansen att integrera våra sortiment och våra erbjudanden med varandra för att på det sättet skapa ett ännu mer attraktivt erbjudande för våra kunder, säger Torbjörn Eriksson, Landschef för försäljning Sverige inom det nya affärsområdet, i ett pressmeddelande.

I samband med öppnandet stänger Tools-butiken på Öresundsvägen 16.

– Lund är den åttonde av ungefär tjugotalet orter orten där vi under det kommande året avser att samordna våra verksamheter inom butiks- och bearbetande försäljning, säger Torbjörn Eriksson.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*