annons
Hem » Notiser » Tools och Swedol flyttar ihop i Motala

Tools och Swedol flyttar ihop i Motala

Idag flyttar Tools och Swedol ihop butiker och försäljningsverksamhet i Motala. Den nya gemensamma butiken rymmer koncepten Tools, Swedol och Grolls.

Den 1 april 2020 blev Tools och Swedol i Sverige, Norge och Finland genom uppköp del av ett och samma affärsområde inom Momentum Group. Sedan dess har man arbetat för att bygga en ny gemensam organisation.

I september öppnade den första gemensamma butiken i Kalmar och den 3 februari flyttar försäljningen ihop även i Motala genom att Tools flyttar in i Swedols lokaler på Mineralvägen 5.

– Det är riktigt roligt att vi nu får chansen att integrera våra sortiment och våra erbjudanden med varandra för att på det sättet skapa ett ännu mer attraktivt erbjudande för våra kunder, säger Torbjörn Eriksson, Landschef för försäljning Sverige inom det nya affärsområdet, i ett pressmeddelande.

I samband med öppnandet den 3 februari stänger Tools-butiken på Turbinvägen 3.

– Motala är den fjärde av ungefär tjugotalet orter där vi under det kommande året avser att samordna våra verksamheter inom butiks- och bearbetande försäljning, säger Torbjörn Eriksson.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*