annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 1 2019

Trailer 1 2019

Trailer 1 2019 finns nu ute i butik, 120 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, provkörningar, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer medföljer också 2019 års kalender. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

STJÄRNPLOGARE. Nu drar vintersäsongen igång på allvar. Esseruds Åkeri i Borgafjäll och EH Maskintjänst i Hoting kör båda med Mercedes-Benz Arocs plogbilar.

 

FOODTRUCK. Med en Volvo FH16 750 Globetrotter bulkbil förser Skonberga Transport i Vikingstad svenska bönder med nöt-, gris- och hönsfoder, djurens egen foodtruck.

BETOR. Betkampanjen är årets stora transporthändelse i Skåne, cirka 18.000 ton körs in till bruket i Örtofta varje dag. En av transportörerna är Fredrik Persson på Setab.

BETONG. Helene Apelqvist är betongbilschaufför på M. Lundströms Åkeri i Nykvarn. Med en ny Scania P450 kör hon på heltid för Thomas Betong i Eskilstuna-området.

UNGDOMLIGT. Hos Potab i Korsberga i Småland rullar körningen på för fullt året om. Timmerkörningen har lockat ett helt gäng med 20-åriga chaufförer till åkeriet.

KÖRINTRYCK. Mindre motorer och mer last! Trailers provförare Bengt Gustafsson har provkört Scania L280 och P280 med sju- alternativt nioliters motorer.

PAKET. Näthandeln ökar konstant vilket gör att antalet lättlastare som ska sköta distributionen fram till slutkund bara blir fler och fler. Som hos Kungsbud i Stockholm.

USA. Äkta paret Mike och Karen Faraci från Florida delar körningen av färsk fisk med sin Kenworth T680. Varje vecka sträckkör de 370 mil genom USA på 48 timmar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*