annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 1 2020

Trailer 1 2020

Trailer 1 2020 finns nu ute i butik, 112 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, provkörningar, mässor, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Trailer skriver både om nytta och nöje.

TIMMER. På tio år har Själanders Åkeri i Näsåker fördubblad verksamheten. Rundvirkestransporter med en fin vagnpark är den huvudsakliga sysselsättningen.

 

LANTZ. Lantz Transport från Visby är kända för sina välvårdade gula bilar med blå containerburkar. Arbetsveckan börjar söndag kväll då det är dags att ta färjan över till fastlandet.

TEST. Vi har gått in i den allra mörkaste perioden på året. Trailer har gjort ett omfattande jämförtest av LED-extraljus, både runda lyktor, ramper och plogljus.

TV-SERIE. Den fjärde säsongen av Frusna vägar har under hösten rullat på TV3. Vi har varit med när programmet, som följer Assistancekårens bärgare, spelades in.

KRAFT. Amanda Lundberg, 18 år, kör en Mercedes Actros 3236 betongbil på Sjöbergs Åkeri i Piteå. Just nu är hon med och lägger grunden till en av Europas största vindkraftparker.

MULTIVERKTYG. Slorafoss Tipp og Krantransport har ett riktigt multiverktyg att arbeta med. Detta i form av en flexibel Volvo FH540 8×4 trailerdragare med kran.

IVECO. Trailer har provkört Ivecos nya flaggskepp S-Way på dess hemmaplan kring Turin i Italien. En bra förarmiljö var ett av de positiva intrycken.

SMART. Magnus Blomqvist på Roland Bylunds Åkeri i Örnsköldsvik kör ett smart asfaltekipage. Detta i form av en Scania R520 Sprider-bil med högtippande släp.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*