annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 10 2019

Trailer 10 2019

Trailer 10 2019 finns nu ute i butik, 116 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, provkörningar, mässor, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. I detta nummer läser du dessutom om allt från Trailer Trucking Festival och Nordic Trophy på Mantorp Park 30-31 augusti. Vi skriver både om nytta och nöje.

SPECIALIST. Trailer har besökt JLE:s i Valla som är specialiserade på körning av prefabricerade betongelement på bygeltrailer med två Volvo FH dragbilar.

 

TEAM. Det är snygga Scania V8:or som gäller hos Patrik Carlssons Åkeri i Våxtorp. Andra ingredienser är duktiga chaufförer, god gemenskap och laganda.

SKOGEN. Med tre snygga och välvårdade Scania timmerbilar levererar Grindnäsets Åkeri i Sidensjö virke och massaved till sågverk och industrier i Västernorrland.

TRUCKSTOP. Truckstopet i Hörnefors ligger drygt 60 mil norr om Stockholm och knappt 30 mil söder om Luleå utmed E4. Här stannar en stor del av fjärrtrafiken.

SLAGKRAFTIG. I Schweiz rullar en minst sagt slagkraftig Scania R730 med treaxlig Schmitz Cargobull Multitemp-trailer, nämligen Lukas von Wartburgs ”Andy Hug”.

FESTIVAL. Läs allt om Trailer Trucking Festival på Mantorp Park. Folkfesten, branschsamlingen, uppvisningarna och den 40:e upplaga av Nordic Trophy.

JUBILAR. Den klassiska folkabussen har 70-årsjubileum och det firas med facelift och allmän uppdatering av den sjätte generationen VW Transporter. Trailer har provkört.

MODULEKIPAGE. Den norske åkaren Knut Vebostad är en engagerad man som i sommar tagit två nya modulekipage i bruk, båda godkända för 60 tons bruttovikt.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*