annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 10 2020

Trailer 10 2020

Trailer 10 2020 finns nu ute i butik, 112 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ny teknik, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje.

SKOGEN. Skogen betyder mycket för åkerier som LS Skogstransporter i Kalmar. Ett åkeri som kör i dubbla skift med två snygga Volvo timmerbilar, en svart FH16 650 och en vit FH540.

 

 

 

NYA VOLVO. Efter en paus, på grund av corona, har Volvo Lastvagnar nu inlett lanseringen av sitt nya lastbilsprogram. Trailer har kollat in och provkört den nya generationen.

UNG ÅKARE. Efter att ha funderat ett slag bestämde sig Felicia Danielsson, 26 år från Värmeshult utanför Värnamo, att satsa som egen åkare. Ett beslut hon inte ångrar idag.

TRUCKSTOP. Trailer har besökt Circle K:s nya fullservicestation anpassad för yrkestrafik vid Vädermotet i Göteborg. Stationen ligger i nära anslutning till Göteborgs Hamn.

DAF. Daniel Mattsson, Mattsons Åkeri AB i Gränum, kör ett fjärrekipage som inte går av för hackor. En iögonfallande DAF XF530 stilrent stylad i vitt och blått och med optimerad påbyggnad.

ÖVERLEVARE. Som åkare i Norrbottens inland måste man vara mångsidig. Med en välhållen Volvo FM9 tipp- och kranbil behöver Anders Sandling sällan tacka nej till ett uppdrag.

KRANBIL. JP Lyft AB mellan Uddevalla och Frändefors har specialiserat sig på kranbilar. Med en flexibel fordonsflotta kan de utföra många olika uppdrag.

DJÄVULSK. Den är grön, den är grym, den är djävulen själv. Fast, med glimten i ögat förstås. Tysken Gerd Schulischs Scania S500 får nog en och annan att lyfta på ögonbrynen.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*