annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 11 2019

Trailer 11 2019

Trailer 11 2019 finns nu ute i butik, 112 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, provkörningar, mässor, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. I detta nummer dessutom Tema Däck & Fälg. Trailer skriver både om nytta och nöje.

NY TEKNIK. Norlings Åkeri fyller 80 år i år och Trailer har följt åkeriets två Volvo FH540 Globetrotter under ett arbetspass. Den ena bilen är utrustad med Hivision-kran.

 

TUNG POLISBIL. Stockholmspolisen har skaffat en Volvo FMX460 kranbil. Trailer var med när den tunga polisbilen spärrade av Hötorget i de centrala delarna av huvudstaden.

DÄCKTEMA. I vårt temablock kan du läsa senaste nytt om däck och fälgar. Vi hänger med den mobila däckverkstaden och har pejlat vad folk tycker om den nya vinterdäckslagen.

BRANDBIL. Räddningstjänsten i Vimmerby har uppdaterat sin fordonsflotta med en ny brandbil, en Scania P410 som nu är en av Sveriges modernaste stegbilar.

FLISBIL. Rami Tynjälä, flisbilsåkare från Alajärvi i Finland, hyllar sin bortgångne far Lasse på åkeriets läckert röda Scania S650. En bil som går i pappas fotspår.

VOLVO FHX. Fredrik Carlsson, betongbilsåkare från Lidköping, har en lite ovanlig bil i vagnparken, en Volvo FHX500 som står för en helgjuten insats varje vardag.

DAILY. Iveco Daily har uppdaterats med facelift, förfinad teknik och en rad assistverktyg som hämtats från tunga fordon. Trailer har provkört.

NORDNORGE. Øyvind Jensen Termotransport i Fauske i Nordnorge är ett åkeri med tre verksamma generationer och snygga bilar i vagnparken, bland annat två T-Scania.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*