annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 11 2020

Trailer 11 2020

Trailer 11 2020 finns nu ute i butik, 112 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ny teknik, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer har vi dessutom Tema Däck & Fälg. Läs allt om branschens rullande nyheter.

LASTVÄXLARE. Krister Hägg driver Långagårds i Moheda och kör en noggrant konfigurerad lastväxlare. Det handlar om en Scania S730 som specats med hjälp av Scanias konfigurator.

 

 

 

NY V8. Scania släpper nu en ny generation V8-motorer med en effekt upp till 770 hk. Den nya V8:an kommer också med en effekt på 530, 590, 660 hk. Läs allt om den nya V8-serien.

TIMMER. Eds Träfrakt i Dalsland är timmeråkeriet med stolta traditioner och välvårdad vagnpark. Åkeriet drivs i fjärde generationen Volvo är sedan länge märket som dominerar.

VINDKRAFT. Till ångermanländska Viksjö, där det ska byggas 114 nya vindkraftverk, anländer varje vecka tungt lastade lastbilskonvojer från Härnösands hamn.

SOPMASKIN. Sven-Erik Svensson har över 30 års erfarenhet av att köra sopmaskiner byggda på lastbilschassi. Senast i raden är en maskin byggd på en stilren Volvo FH540.

DÄCKTEMA. Så här inför vintersäsongen tar vi ett grepp om däcken. I vårt temablock kan du läsa senaste nytt om allt som har med däck och fälgar att göra.

FROSTFIRE. I vår åttonde del om Svempas fräna Scania-bygge går vi under skalet. Det har blivit dags för motorbyte. Trailer följde proceduren inne på Scania i Södertälje.

TRUCKDEALER. Trailer har besökt Floridas största truckdealer, Kenworth of South Florida med fyra anläggningar, som årligen levererar cirka 1.500 nya bilar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*