annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 12 2018

Trailer 12 2018

Trailer 12 2018 finns nu ute i butik, 120 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, utställningar, provkörningar, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

SKOGSRALLY. Varje arbetspass är något av ett skogsrally på Peter Hedman Oljetransporter i Sundborn, Dalarna. Kundkretsen utgörs till stor del av skogsmaskins-entreprenörer.

 

BRANDBIL. Räddningstjänsten i Eksjö har införskaffat en Scania P370 XT terrängbrandbil, perfekt anpassad för exempelvis skogsbränder och andra tuffa förhållanden.

MALM. Trailer har besökt Kaunisvaara och tittat närmare på transporterna av järnmalm med maffiga 90-tonsekipage, Volvo FH16 750 10×4 med byggnation och släp från SLP.

HET SCANIA. Wikab från Kungsbacka har en snygg Scania som går på heta uppdrag. Bilen är en glänsande röd Scania R730 med Sprider-aggregat och spegelblank asfaltbalja.

HOCKEYTOKIGA. J. Laakso Oy från Tuusula tre mil norr om Helsingfors är ett hockeytokigt åkeri i en hockeytokig nation. Senaste bilen i vagnparken är en Mercedes Arocs 35.540 tippbil.

STT. Lasse Hansen, Laröds Åkeri i Påarp, tog hem segern i årets Scandinavian Truck Trophy på Oslo Motor Show med sin Scania Longline ”Mockingjay”.

SKOGEN. Nordmalings Skogsmaskiner drivs i andra generationen och är en tung aktör med fokus på skogsnäringen. Företaget fixar både avverkning och transporter.

VÄLVÅRDAT. Som glimrande pärlor på ett klassiskt pärlhalsband kommer de fyra fjärrbilarna från Team Höga Kusten farandes längs E4. Trailer har besökt det välvårdade åkeriet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*