annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 12 2019

Trailer 12 2019

Trailer 12 2019 finns nu ute i butik, 108 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, provkörningar, mässor, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Trailer skriver både om nytta och nöje.

MÅNGA MIL. Mila Åkeri AB i Uddevalla är ett välskött DHL-åkeri som bedriver linjetrafik med ett 30-tal ekipage. Verksamheten drivs av Mikael och Mattias Sundberg.

 

ROCKIG. Det svänger i skogarna i Norr- och Västerbotten när Jouni Hanhela dyker upp med sin Mercedes Arocs timmerbil i svart, turkost och cerise, ”Rockabilly Dance”.

MUNSÖ. Micke Johansson driver Munsö Transporter tillsammans med sambon Liselott Ragnar. Med två Volvo utför de både kranuppdrag och materialtransporter.

REKORD. Inför rekordstor publik, 43.500 besökare, avgjordes 2019 års Scandinavian Truck Trophy på Oslo Motor Show i Lillestrøm. Micke Malmberg blev den store vinnaren.

UNGDOMLIGT. Hos Jönsson & Englund i Boden sprudlar lastbilsintresset. Det syns inte minst på åkeriets välvårdade bilar som sköts av en ung generation chaufförer.

LIVRÄDDARE. Vicky Teknik förser fordon med livräddande teknik. En TMA-bil har två uppgifter, först och främst ska den synas men den ska också kunna rädda liv.

KLASSIKER. Det är något visst med Dockstabaren, den har liksom alltid funnits och lastbilarna stannar där fortfarande. Trailer har gjort ett besök och pejlat stämningen.

USA. 400 mil längs amerikanska highways, Chicago-Florida tur och retur. Det blev resultatet när Trailer tog sig över Atlanten för att få åka lite jänketruck.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*