annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 12 2020

Trailer 12 2020

Trailer 12 2020 finns nu ute i butik, 112 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ny teknik, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer har vi dessutom ett stort extraljustest.

HYLLNING. Under 1990-talet var Maths Karlman en stor customprofil, känd för sin Scania R143 med blå-gula linjer. Sonen Mathias har haft denna som förebild på sin nya Scania R650.

 

 

 

JUBILEUM. Trailer firar 40 år i år. Sedan starten har vi skrivit tusentals artiklar som speglar åkeribranschen i stort och smått. Kolla in vår kavalkad från 1980 fram till idag.

SCHAKT. Lerbergs Entreprenad har tagit en Carnehl schakttrailer 58T New Generation med skjutbar Kingpin och skjutbar bakaxel, den första i sitt slag, i trafik.

UPPLYSANDE. Mörkret lägger sig som en våt filt över våra vägar. Dags för Trailers stora extraljustest med andra ord. Ett test som sätter fokus på både beprövad och ny teknik.

BETONGMIX. På GTL Åkeri i Burträsk rullar en mobil betongfabrik modell äldre, en Scania R113 380 från 1994 med Laxo snabblåssystem och Zim Mixer från Philadelphia, USA.

NYGAMMALT. På Gulass Lack & Transport i Taberg rullar nytt och kult sida vid sida i form av en MAN TGX och en Scania R143 Streamline. Båda snyggt lackade i samma stil.

TIMMER. Br. Tropps Åkeri i Kvillsfors jobbar inom skogsnäringen och har såväl skogsmaskiner som timmerbilar i verksamheten. De tar alltså hand om både avverkning och transporter.

A-TRAKTOR. Ronja Löfgrens skinande Scania-Vabis L56 A-traktor från 1964 är ett riktigt läckert mästerverk med snygg lack skapat av ett på alla sätt duktigt och trevligt team.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*