annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 2 2020

Trailer 2 2020

Trailer 2 2020 finns nu ute i butik, 108 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, provkörningar, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. I detta nummer dessutom 27 sidor Tema Skog. Trailer skriver både om nytta och nöje.

TOPPBIL. I en miniserie uppmärksammar vi under vintern topptrion i Nordic Trophy 2019. Först ut är ”Country Roader”, Lundmans Djurtransporters fantastiska Mercedes Actros djurtransport.

 

KRANBIL. När Carl Gunnar Byström, åkare från Lycksele, skulle skaffa nytt höll han inte igen. Idag rullar på åkeriet en Volvo FH540 8×2 med 92 tonmeters Palfingerkran.

TEMA SKOG. I ett späckat temablock kan du läsa om allt som har med skogstransporter att göra. Nyheter, företagsreportage, åkeribesök och historiska tillbakablickar.

NYTT. Prima Logistik i Östersund drivs av bröderna Andreas och Alexander Fjellström. Trailer var med när de hämtade ut ett splitter nytt Volvo FH540 72-tons flisekipage.

RUNDTUR. Conny Borgström från Höör älskar sitt arbete, speciellt mötet med kunder. Han distribuerar livsmedel till restauranger och kiosker med en 18-pallars Mercedes Antos 1832.

FROSTFIRE. Nu går bygget av Svempas Frostfire in i nästa fas. Arbetet med karossen är klart. Nu påbörjas lackeringsarbetet på Billackeringen i Mjölby.

PROVKÖRD. Den är en dragvillig nykomling, nya 540-versionen av Scanias volymmotor, den raka sexan. Vi har kört en S540 med släp och 60 ton under hjulen.

HELSINGFORS. Tuppuri från Helsingfors har varit åkare allt sedan 1960-talet. Det handlar om transporter av återvinning, flis, aska, jord och grus med välvårdade bilar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*