annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 2 2021

Trailer 2 2021

Trailer 2 2021 finns nu ute i butik, 100 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, provkörningar, branschnyheter, ny teknik, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer har vi dessutom ett stort test av arbetsbelysningar.

MJÖLKRUNDA. Stefan Nilsson driver Gundsjö Transport AB i Örnsköldsvik med tre mjölktankbilar. Trailer följde med på en insamlingsrunda i åkeriets nya Scania R580.

 

 

 

VARIATION. Med en Scania R650 spannmålsbil varvar Hagby Åkeri leveranser till och från lantbruket med körning av exempelvis betongväggar, marksten och byggmaterial.

TORNADO. Sjöbloms Tankservice i Karis i Finland, har en både snygg och högeffektiv Volvo FM500 kombibil, med sug-, blås- och spolfunktion – ”Tornado”.

LJUSTEST. För två månader sedan hade vi vårt stora test av extraljus och nu är det dags för ett lika stora test av arbetsbelysningar. Vi presenterar även de nyaste produkterna.

HYLLNING. Christer Ostrand kör en genomtänkt Volvo FH540 timmerbil som är en hyllning till åkeriets 50-åriga historia, hans föräldrar och åkeriets första timmerbil – en Volvo F88.

HITTADE HEM. Vi träffar Elin Klar, känd från Svenska Truckers på TV3, som efter en jobbig tid hittat sitt drömjobb som lastbilschaufför på Wiréns Åkeri i Kristinehamn.

VALLATRAILER. Världscupen i skidskytte pågår för fullt. För att ge åkarna bästa tänkbara förutsättningar i spåret har skidskyttelandslaget tillgång till en specialbyggd vallatrailer.

KULTKLASSAD. Henrik Johansson Bohman från Borås, som driver HJB Transport AB, har en snygg Volvo NH12 i sin ägo. Nosbilen är både välvårdad och tuff att se på.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*