annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 3 2020

Trailer 3 2020

Trailer 3 2020 finns nu ute i butik, 104 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, provkörningar, ny teknik, mässor, utställningar, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje.

MASKINTRANSPORT. Bergström & Söner i Luleå är specialiserade på alla typer av maskintransporter. Det senaste tillskottet i vagnparken är en Scania S520 Highline som körs av Philip Lindmark.

 

 

 

LÄNGST. Sedan i september rullar Sveriges längsta mobila betongpump, en Volvo FMX550, ut på uppdrag från Swerocks bas i Helsingborg. Masten når 63 meter rakt upp.

LYSANDE. Trailer fortsätter att testa belysningar som kan vara av intresse för chaufförer. Den här gången har vi gett oss ut i skogen för att testa arbetsbelysningar.

RETRO. I vår miniserie om topptrion i Nordic Trophy har vi nu kommit fram till tvåan. Nämligen finländske Juha Ristimaa och hans ”Retro”, en riktig bjässe till ekipage.

CONTAINER. Volvo FH och Hammar sidlastare är det som gäller på Ivar Pladsen Transport i Sarpsborg. Åkeriet kör skeppscontainrar till och från norska hamnar.

HYLLNING. Schweizaren Jürg Gantenbein har återupplivat sin ungdoms drömlastbil i form av en läckert djupblå 143:a, en hyllning till Scania och Norden.

TRUCKSTOP. Vårt reportageteam har besökt både Rasta i Hagsta och Rasta i Tönnebro för att ta tempen på dessa populära truckstop utmed E4 norr om Gävle.

MASKIN-TAXI. Niklas Fransson i Vimmerby använder en Scania R490 med Smemax-byggnation för att flytta sina maskiner mellan olika skogsavverkningar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*