annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 3 2021

Trailer 3 2021

Trailer 3 2021 finns nu ute i butik, 104 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, provkörningar, branschnyheter, ny teknik, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer har vi dessutom Tema Skog.

PRAKTISK. Bröderna Ebbessons Åkeri i Halmstad har en praktisk Scania P280 med Hiab XS111-kran och Gehab-skåp med öppningsbar vänstersida och öppningsbart tak.

 

 

 

OMVÄND. Lasse Juvas var inbiten Scania-fantast i många år. Men efter att Rådmansö Schakt & Transport satte honom bakom ratten i en splitter ny Volvo FH16 blev han omvänd.

ELDRIVET. Svart som kaffe på grön energi. Ja, det kan man säga om Tommy Nordbergh Åkeris Volvo FE Electric som rullar mellan Zoégas rosteri i Helsingborg och Postnord TPL:s lager.

DAKAR. Årets Dakarrally avgjordes i Saudiarabien. Där blev det en rysk uppvisning i lastbilsklassen. I en Kamaz vann Dmitry Sotnikov före två teamkamrater. Photo Frédéric Le Floc’h / DPPI.

UTRUSTAD. Scania Finland har tagit fram en minst sagt välutrustad demobil. En specialdesignad G540 8×4*4 lastväxlare fullastad med customprylar och utrustningsdetaljer.

TEMA SKOG. Åkerireportage, företagsbesök, nyheter och historiska tillbakablickar. I vårt späckade temablock kan du läsa om det mesta som har med skogstransporter att göra.

PROVKÖRNING. I form av ett 24-meters fjärrekipage har vi provkört MAN:s flaggskepp TGX, nämligen en TGX 26.640 6×2*4. Kolla in både plus och minus.

ERFAREN. Efter dryga 40 år bakom ratten och snart fyllda 73 år kör Inger Rönnbäck på Iljjer Frakt AB i Sidensjö fortfarande lastbil. Hur många mil det hittills blivit vet hon inte.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*