annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 4 2019

Trailer 4 2019

Trailer 4 2019 finns nu ute i butik, 112 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, provkörningar, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

TIMMER. Roséns Skogstransporter i Västervik är ett anrikt åkeri med fina bilar. Åkeriet kör nu vidare med ny ägare men rullar ändå vidare i väl inkörda hjulspår.

 

BASKET. Caroline Svensson brinner lika mycket för sin roll som baskettränare i Söderköping Basket som chaufförsjobbet på PSN Frakt i Norrköping.

TVÄTT. HD Truck Wash i Jordbro i södra Stockholm är en populär lastbilstvätt där det både fikas och, förstås, fejas med lastbilar. Så här år är det fullt fart.

ELKRAN. Lunds Renhållningsverk har en Volvo FM430 kranväxlare med eldriven kran. Den används för tyst sophantering och arbete utan koldioxidutsläpp.

HJÄLPSÄNDNING. Jonas Kullberg och Olle Johansson, till vardags säljare på MAN, har på uppdrag av organisationen Sam-Hjälp kört en hjälpsändning till Ukraina.

EINSTEIN. Monika Kesselrings snygga Scania R490, med den kände fysikern Albert Einstein som tema, är allt annat än relativ. Bilen rullar med frukt och grönt.

ELDRIVET. Röranalys i Stockholm använder eldrivna Renault Kangoo Z.E för person- och materialtransporter fram och tillbaka till sina arbetsplatser.

TUNG SKROT. Rogers Bil i Eksjö är en stor aktör inom lastbilsdemontering. Företaget startades av Roger Larm och drivs nu vidare av sonen Fredrik Larm.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*