annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 4 2020

Trailer 4 2020

Trailer 4 2020 finns nu ute i butik, 108 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, provkörningar, ny teknik, mässor, utställningar, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje.

MALMBERG. Micke Malmberg skapade något helt nytt inför Nordic Trophy 2019 och vann med sin ASG-inspirerade Scania S650. Möt honom i den tredje och sista delen om topptrion i Nordic Trophy.

 

 

 

NYA VOLVO. Nu rullar en ny generation av Volvo FH, FH16, FM och FMX ut. Fokus har lagts på föraren, sikten, komforten, ergonomin, ljudnivån, manövrerbarheten, säkerheten och miljön.

TUFFING. Nor-Schakt AB i Vålberg har satsat på en Volvo FMX500 med drivning på tre av fyra axlar och optimerad för krävande anläggningskörning. En tippbil för tuffa tag.

HJULTÄTT. Tabergs Åkeri är specialiserade på transporter av överdimensionerat gods och maskintransporter. Åkeriets senaste värstingdragare är en femaxlig Volvo FH16 750.

NYA MAN. MAN presenterar nu sitt nya lastbilsprogram, den största nyheten från MAN på 20 år. TGL, TGM, TGS och flaggskeppet TGX med totalvikter från 7,5 till 41 ton.

TUNGVIKTARE. 76 ton på hala skogsvägar är vardag för Kuljetusliike A. Nieminen, ett finskt timmerbilsåkeri. Åkeriet har en fyraxlad Volvo FH16 750 med femaxlat Närko-släp.

JUBILEUMSFIKA. Vi har tagit en jubileumsfika och träffat chaufförer på Smålandsrasta i Klevshult, en anläggning som 40-årsjubilerar i år precis som Trailer.

FÄRGSTARKT. Element og Spesialtransport AS i Hokksund väster om Drammen, Norge, har en färgstark vagnpark. Ett åkeri med både snygga bilar och en spännande historia.

2 kommentarer

  1. Hello:

    Qeustion can i get the issue 4-2020 for sending to Holland.

    Best Regards :

    Wilfred Brouwer

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*