annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 5 2019

Trailer 5 2019

Trailer 5 2019 finns nu ute i butik, 112 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

NÄRODLAT. Christian Smiths snygga Scania R580 spannmålsekipage är helt och hållet byggt i närheten av Christians hemvist i Linköping, så när som på chassit från Södertälje.

 

RASTA. Trailer har besökt Rasta Ödeshög, Rasta-kedjans största truckstop utmed E4 mellan Linköping och Jönköping, som varje dygn gästas av cirka 1.000 lastbilar.

YRKESFÖRBUD. Rolf Hansson, chaufför på Börje Jönsson Åkeri i Helsingborg, har kört prickfritt i över 40 år. Men nu har Transportstyrelsen dragit in hans behörigheter.

SNYGGT. Jimmy Rosenqvist driver JR Transport & Verkstad AB i Jönköping. Han har 16 bilar i vagnparken och så gott som alla är påkostade och flera håller utställningsklass.

FROSTFIRE. Arbetet med projekt ”Frostfire”, Svempas nya värstingbygge, rullar vidare. Man är nu inne i en intensiv fas där det handlar mycket om detaljarbete och finlir.

SILLSTRÖMS. Curt Sillström Åkeri AB i Östersund är åkeriet med mycket av varje. I vagnparken finns ett 60-tal bilar med varierande byggnationer och uppdrag.

BUDBILAR. Budcompaniett har funnits sedan 1988 och är en av Stockholms större aktörer inom budtransporter. Idag kör man Mercedes för hela slanten.

GULDKANT. Jämtländska Fjäls Åkeri & Bygg är ett familjeåkeri med guldkant. Det syns med all önskvärd tydlighet på de fina bilarna varav en Volvo FH540 timmerbil.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*