annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 5 2021

Trailer 5 2021

Trailer 5 2021 finns nu ute i butik, 100 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ny teknik, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer dessutom Tema Bilvård.

KUST TILL KUST. Marcus Svensson har kört tankbil på Branteviks Åkeri i 15 år. Han leverera diesel och eldningsolja till åkeriets egna kunder från väster till öster i Skåne.

 

 

 

MASKINFLYTT. Henrik Ullsäter från Jönköping övertar den Volvo FH16 750 med VM-trailer han kör på Hakarps Schakt & Transport och startar eget som 24-åring.

KRANBILAR. Edins Kranar från Järfälla är en firma med stor bredd, och höjd, i vagnparken. Trailer har kollat in två Mercedes-byggen, en Arocs och en Actros.

SERVICE. Hos NTB Service AB i Örebro finns allt samlat under ett och samma tak. Här lagas och servas både tunga och lätta nyttofordon plus deras påbyggnader.

SAMLARE. Robert Arvidsson från Henån på Orust är en engagerad samlare som gillar att läsa motortidningar. Vi har besökt hans skattkammare.

DRIVKRAFT. Livet blir inte alltid som man tänkt. Det vet Anders Stenmark i Junsele. Men hans bilar i BIS Åkeri syns ändå både i plogsvängen och på timmerterminaler.

BILVÅRD. I vår temasektion besöker vi både en lastbilstvätt i Örebro och har samlat de senaste nyheterna när det kommer till att hålla sin lastbil ren och snygg.

USA. Pensionerade brandmannen Frank Settembrino har startat en ny karriär som lastbilschaufför i Florida. Där kör han en Kenworth T880 lastväxlare på Gulf Coast Dumpsters.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*