annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 6 2019

Trailer 6 2019

Trailer 6 2019 finns nu ute i butik, 128 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, provkörningar, mässor, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. I detta nummer har vi dessutom 28 sidor Tema Påbyggnad. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

MULTIÅKARE. Stefan Isaksson driver Lövlidens Traktor & Transport AB utanför Vilhelmina med sin stiliga R730 Highline lastväxlare. Under året varierar uppdragen.

 

GULDKANT. Guldkant i vardagen höjer givetvis arbetsglädjen och trivseln på jobbet. Tingsholmen Maskinschakt kör med smaragdgröna lastväxlare med lyskraft.

DELAR. Mikael Bergkvist och Tommy Gustavsson på Mats Hermanssons Skogstransporter började dela bil redan 1983. Nu gör de det igen, 36 år senare. Cirkeln är sluten.

BJÄSSE. Danske Torben Vedel från Roskilde var nyligen på besök i småländska Ljungby för en veckas jobb med sin sjuaxlade Scania R730 med 450 tonmeters kran.

PÅBYGGNAD. I ett 28 sidor stort temablock kan du läsa allt från matnyttiga reportage från påbyggnadsindustrin till de senaste nyheterna i branschen och förkovra dig i historiska guldkorn.

RENAULT. Renault har uppdaterat både Trafic och Master. Den största nyheten är ett förbättrat motorprogram och ny interiör i Trafic som också fått ett påtagligt facelift.

DAF-NYTT. Nya chassivarianter och två helt nya axlar var de största nyheterna från holländska DAF under deras pressevent Ride & Drive Construction i Malaga.

TANKAR. Peter Samuelsson har hela Sverige som arbetsområde med sin läckert röda Volvo FH550 och sommarjobbet är att leverera bitumen åt ett NCC-lag.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*