annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 6 2020

Trailer 6 2020

Trailer 6 2020 finns nu ute i butik, 104 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ny teknik, utställningar, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer dessutom Tema Bilvård.

NYA CHAUFFÖRER. För eleverna på fordons- och transportprogrammet i Sollefteå väntar en arbetsmarknad som inget hellre vill än att erbjuda dem, om inte guld och gröna skogar, så i alla fall arbete.

 

 

 

SÄKERHET. Lastbilschaufförer har ett av Sveriges farligaste yrken. Åkaren Nicklas Jansson vill ändra på detta och arbetar aktivt med att höja medvetandet hos bland annat transportelever, chaufförer och åkare.

TIMMER. Øystein Andreas Felle från Åmli kör timmer i den norska fjällvärlden med en snygg Volvo FH16 750. ”The Highway Men” är en bil det svänger om och som andas country.

TRUCKSTOP. Rasta i Grums ligger utmed E18. Trailer gjorde nedslag på det populära truckstopet, beläget 33 mil från Stockholm och drygt 19 mil från Oslo, under ett annorlunda dygn.

KULTBIL. På Gotland rullar en bil som väcker nostalgiska känslor hos många. Bilen i fråga är en Scania T143H, renoverad och i gott skick, och ägaren heter Dennis Lundborg.

BULKBIL. Med en stilig Scania S650 tippbulkbil kör Jonas Gustavsson från Värsås det mesta i pulverform. Han trafikerar både Sverige och Norge, speciellt förstås i dessa coronatider.

AMBULANS. I Stockholm rullar en speciell ambulans i form av en specialbyggd Scania R410. Bilen är fullt utrustad för att kunna transportera patienter som är i behov av intensivvård.

BILVÅRD. Tvättskola och en lång rad av rena nyheter. I vår temasektion om bilvård har vi samlat allt som är värt att veta när det kommer till att hållas sin lastbil snygg.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*