annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 6 2021

Trailer 6 2021

Trailer 6/2021, 112 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ny teknik, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer dessutom Tema Påbyggnad.

GRÄNSLAND. Niklas Fredriksson driver Fredrikssons Åkeri i Torrskog AB med fem bilar, samtliga Scania. Det handlar om timmertransporter i Dalsland, nära gränsen till Norge.

 

 

 

FLISÅK. Kristianssons Transport i Brastad har ett både stiligt och stilrent flisbilsekipage i vagnparken, en Volvo FH540 Globetrotter med OP Höglunds släp.

UTBILDNING. Att lära sig köra lastbil på distans är inte så lätt. Trailer har besökt Agnesfrids gymnasium i Malmö där verksamheten trots pandemin rullar på någotsånär normalt.

SCANIA 770. L-A Ottossons Åkeri i Ucklum fick nyligen ut en av de första Scania 770 som nu rullar på våra vägar. Det är kraft så det räcker för tuffa skogstransporter.

MÅNGSIDIGT. Lima Bilfrakt är ett mångsidigt åkeri med både flis- och godsbilar i vagnparken. Listan över det gods som åkeriet transporterar kan göras ganska lång.

PÅBYGGNAD. I ett 35 sidor stort och fullastat temablock kan du läsa allt från intressanta reportage från påbyggnadsindustrin till de senaste nyheterna i branschen och förkovra dig i statistik och en hel del annat.

GJUTNING. Trailer har hängt med Christian Sälmark på Västerås Betongpumpar AB som när det ska gjutas är en viktig länk på bygget med sin Volvo FMX460 betongpumpbil.

BOLIVIA. Trailers Norman Chapman besökte för en tid sedan Bolivia i Sydamerika för att ta sig en närmare titt på lastbilstrafiken. Vägtransporter är livlinan för ett land utan kust.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*