annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 7 2020

Trailer 7 2020

Trailer 7 2020 finns nu ute i butik, 100 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ny teknik, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer dessutom Tema Drivmedel.

TIMMER. J. Olofssons Skogstransporter i Osby drivs av Johan Olofsson. En ung åkare som vågat satsa på fräscha fordon, har ordning, reda och bra personal. Vi hängde med till skogs.

 

 

 

USA. DB Trucking är en av de större leverantörerna av bensin och diesel i södra Florida, USA. Åkeriet har 55 trailerdragare som rullar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

RENGÖR. Med sina två supersugar, en Volvo FE320 och en Scania P250 som både sopar, högtryckstvättar och suger upp tvättvätskan i samma moment, gör PL Utemiljö gatan sopren.

GRUSÅKERI. Även om fokus ligger på grustransporter har gotländska Roma Grus en bred verksamhet. Fordonsflottan, bestående av 22 välskötta bilar, utnyttjas maximalt.

FROSTFIRE. Efter ungefär fem månader och dryga 1.000 arbetstimmar är nu Svempas Frostfire färdiglackad. Det var en glad käftsmäll som rullade ut från Billackeringen i Mjölby.

SKROT. Ådalens Bildemontering i Kramfors skrotar runt 2.500 bilar om året och har cirka 160.000 delar i lager. Utöver bildemontering bedriver företaget även åkeriverksamhet.

VÄXLARE. Wictor Bolmhall kör grus och asfalt med en fin Scania R580 tridem lastväxlare på Hamneda Grus & Åkeri i Ljungby. Att få ratta en V8 ger extra trivsel på jobbet.

POTATIS. Andreas Mocilnik driver Englafrakt AB i Munka-Ljungby som är specialister på potatistransporter. Vi har hängt med honom i en splitter ny Volvo FH540.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*