annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 7 2021

Trailer 7 2021

Trailer 7/2021, 100 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ny teknik, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer dessutom Tema Drivmedel.

BULKÅKERI. Jimmy Areskoug från Västra Karaby i Skåne driver J. Areskougs Åkeri. Familjens lastbilshistoria sträcker sig fyra generationer bakåt i tiden.

 

 

 

VÄGUNDERHÅLL. Med lastbilar och maskiner är Älvdalsfrakt mästare på olika typer av vägunderhåll. Husbyggnationer skapar också jobb och en egen grustäkt skapar en trygg bas.

TIMMER. Bredsands Skogstransporter i Enköping kör timmer med en MAN TGX 33.640. Far och son, Jimmy och Jonatan Thyr, delar på körningen med åkeriets rytande lejon.

DRAGARE. Bjørn Trygve Østensen kör en treaxlad Scania R164 580 dragare med avgaspipor hämtade från en Peterbilt och en hytt fylld med en massa ”dritt”.

ASFALT. Ekdahls Gräv & Transport i Kalmar har en ny, smakfullt lackad och stylad, Scania R730 lastväxlare. Trailer har följt bilen på ett asfaltjobb.

DRIVMEDEL. I vårt temablock tar vi denna gång greppet om drivmedel, kollar in förnybara bränslen, eldrift och rapporterar om de senaste nyheterna på området.

ETT LYFT. Med välskötta Volvo kranbilar servar Byggtransporter i Piteå AB byggfirmor och industriföretag med såväl precisionskrävande lyft som transporter.

DEMOBILEN. Seppo Lehtinen har en både stilig, välutrustad och funktionell Scania G500 XT 8×2*6 kranbil. Den är byggd som en demobil av Scania Finland

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*