annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 8 2019

Trailer 8 2019

Trailer 8 2019 finns nu ute i butik, ett fullastat sommarnummer med 112 sidor som har med allt om tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, provkörningar, mässor, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer har vi dessutom ett intressant temablock, ”Tema IT i Fordon”. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

GASBIL. Tommy Bremans Åkeri AB i Skultorp utanför Skövde har nyligen tagit Sveriges första gasdrivna bulkbil i drift. Det handlar om en Volvo FH460 LNG.

 

LÄSKANDE. Den är verkligen läskande läcker, Mattias Larsson välskötta Scania R580 ”Ciderlimousine II” som han kör på Örebro Flyttningsbyrå. I lasten? Dricka förstås.

FESTIVAL. Fredag-lördag 30-31 augusti är det åter dags för Trailer Trucking Festival på Mantorp Park med stor branschutställning och den 40:e upplagan av Nordic Trophy.

DRIV. Den är en norsk ”mean machine”! Tronfjell Maskins terränggående Scania G500 XT 6×6 med Istrail dumperflak tar sig fram i terrängen utan några som helst problem.

IT I BILEN. I årets tema-block för IT i fordon berör vi allt från uppkopplade fordon till fleet management, positionering och övervakning och presenterar de senaste nyheterna.

USA. Den amerikanska scenen för customiserade lastbilar har utvecklats och levererar! Trailer har gjort ett besök på PKY Truck Beauty i Louisville, Kentucky.

RASTA. Intill E6 i Munkedal ligger Rasta Håby, strategiskt cirka 20 mil från Oslo och 10 mil från Göteborg. Här är det högtryck på lastbilstrafiken, så gott som dygnet om.

PROVKÖRD. Vi har provkört Volvo FH460 och 500 I-Save med ny 13-liters turbocompoundmotor som uppges vara Volvos mest bränslesnåla fjärrtransportmotor hittills.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*