annons
Hem » Artiklar » Trailer 8 2020

Trailer 8 2020

Trailer 8 2020 finns nu ute i butik, 104 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ny teknik, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje.

SKÄRGÅRD. Bor man på en på ö blir arbetsresorna både långa och saltstänkta. Så är det för Morgan Bergströms på Ornö i Stockholms skärgård. Han kör en Scania G480.

 

 

 

JUBILAR. LBC Svenljunga-Tranemo firar 80 år i år. Sammanhållningen är mycket god bland de 15 delägande åkerierna, något som märks tydligt då Trailer gör ett besök.

NYSTARTAT. Daniel Björlin, 29 år från Kil i Värmland, är färsk som åkare. Det är nu drygt ett år sedan han övertog bil och körning från sin styvfar Anders Johansson.

NORGE. Vi har åkt med den norske chauffören Morten Juliussen en dag i Halden, alldeles intill gränsen till Sverige. Morten kör en smart utrustad Scania R620 kranbil.

JÄTTEN. Kanadensiska Challenger Manufacturing grundades i slutet av 1960-talet och byggde ett antal robusta jättar avsedda för tunga transporter i skogsindustrin.

TIMMER. Fröks Trafik i Lugnvik, naturskönt beläget utmed Ångermanälven vid Kramfors, kör timmer och massaved med en snygg Scania R730 Highline.

BETONG. Hans Nilssons Åkeri i Vimmerby kör betongelement. Men inte med bil och släp, nej, ekipaget består av en MAN TGX med jumbotrailer och kärra.

DRÖMJOBBET. Rickard Svan, som redan som liten drömde om chaufförsyrket, kör idag en välvårdad Scania R500 flisbil på Ivan Sundgrens Åkeri i Sandarne.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*