annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 8 2021

Trailer 8 2021

Trailer 8/2021, 100 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ny teknik, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje.

FYRSPÅRET. Utbyggnaden av stambanan mellan Malmö och Lund är ett av de senaste årens största infrastrukturprojekt i Skåne, som just nu genererar mängder av lastbilstransporter.

 

 

 

TIMMER. Jonas Mattsson är timmerbilsåkaren som gärna går sina egna vägar. Genom att minska ner från tre bilar till en tycker han sig ha hittat ett mer lönsamt upplägg.

TIPP. Filip Åberg på Åbergs Åkeri & Entreprenad AB i Vikbolandet öster om Norrköping kör en kanonfin Volvo FH540 med treaxlad kärra, ett tipptopp tippekipage.

FARLIGT GODS. Mattias Savemark, tankbilschaufför på Wibax i Härnösand, kör frätande svavelsyra med en nästan nya Scania R520. En körning utan utrymme för misstag.

ROBIN. Robin Russberg har blivit känd genom Lastbilspodden och Svenska Truckers. Trailer har följt honom i jobbet som biltransportör på Euro Assistans.

TUNGVIKTARE. Med femaxlade 70-tonsbilar, Volvo FH16 550 med SLP bergflak, transporterar Schakt & Transport i Växjö stora mängder sprängsten i bergtäkten i Räppe.

FROSTFIRE. Nu är den klar, Frostfire, Svempas hyllning till Scanias V8. Det var en solig och varm junidag när Svempa presentera bilen utanför Scanias huvudkontor i Södertälje

JESSICA. Jessica Bohlin, 24 år från Gävle, är artisten som hyllar chaufförslivet med sina låtar. I ett musikaliskt möte berättar hon om sin musik och uppväxten i en åkarfamilj.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*