annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 9 2019

Trailer 9 2019

Trailer 9 2019 finns nu ute i butik, ett fullastat sensommarnummer med 112 sidor som har med allt om tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, provkörningar, mässor, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer kan du läsa om allt inför Trailer Trucking Festival på Mantorp Park 30-31 augusti.

SOBER. Nicklas Hammerlis nya Scania R730 timmerbil är byggd för att transportera massaved och timmer från de sydsvenska skogarna och att göra det med stil.

 

EXTRA. Claes Pettersson Åkeri i Göteborg är först ut med Kolstads nya 52- och 58-tonstrailrar som båda klarar två ton extra nyttolast jämfört med sina föregångare.

FROSTFIRE. Svempa släpper ut ”Frostfire” i dagens ljus på Trailer Trucking Festival. Trailer har besökt customkungen och kollat in bygget som det ser ut just nu.

FESTIVAL. Redan 1982 arrangerades Trailer Trucking Festival på Mantorp Park. Nu är det dags för årets evenemang, vi har samlat all nödvändig information inför folkfesten.

GIFTIG. Puukuljetus Vesala giftiga Scania R650 timmerbil, ”Green Cobra”, högg tag i vinnarpokalen när den 15:e upplagan av Power Truck Show avgjordes i Finland.

PUSH-OFF. För Engströms i Örebro har asfaltkörning och vägunderhållet alltid varit en viktig del av verksamheten. Engströms satar idag på trailrar med push-off-teknik.

PÅBYGGARE. Hos Lastvagnsmontage, LVM, i Charlottenberg står kundvård i första rummet. Bland annat kranbilsbyggnationer och bärgningsbilar finns på programmet.

DRAGARE. Graarud Spesialtransport i Oslo förgyller gatumiljön i den norska huvudstaden med sina snygga dragbilar. Trailer har avlagt visit och kollat in bilarna i arbete.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*