annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 9 2020

Trailer 9 2020

Trailer 9 2020 finns nu ute i butik, 100 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ny teknik, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje.

ASFALT. I sommar har ett nytt slitskikt lagts på Öresundsbron och många bilar deltog i arbetet. På högbron befann de sig 60 meter över havet när de jobbade.

 

 

 

KONSTNÄRLIGT. Henrik Guldager har skapat många fantastiska bilar genom åren. Nu är han först ut med Volvos nya FH en färgsprakande Volvo FH500 Globetrotter XL pusherdragare.

TUFF. Hagmans Grävmaskiner i Ljungbyholm har sin egen speciella Polestar-Volvo. Företagets tuffa FH16 750 lastväxlare är nämligen lackad i Polestar-blått och svart.

NY CHAUFFÖR. ”Helst vill jag köra fjärr”. Det säger Johanna Arvidsson, 19 år från Henån, som gått ut från transportprogrammet och nu är på väg in i branschen.

KULTBIL. En kultlastbil, en blivande veteran eller en gammal goding? Alla epiteten kan användas för Bo Rapps Scania R144. Skicket är gott på både bil och Alpuskärra.

SPANNMÅL. I vårt grannland Finland rullar ett riktigt guldkorn bland sädesfälten. Det handlar om ett iögonfallande Scania R650 spannmålsekipage. Just nu är det högsäsong.

TIMMER. B-Trans AB i Österbymo i Småland är ett timmeråkeri som drivs i tredje generationen. I vagnparken finns sex välvårdade bilar, både Scania och Volvo.

HUSBILAR. Från Lindbäcks husfabrik i Haraholmen utanför Piteå rullar bredtransporterna i skytteltrafik ned mot huvudstadsregionen. Ständigt är det hus på väg.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*