annons
Hem » Artiklar » Trailer Truck Corner – årets sista vinnare!
Ronja Löfgrens Scania-Vabis L56 är den mest gillade bilen på Trailer Truck Corner i december.

Trailer Truck Corner – årets sista vinnare!

Samtidigt som 2020 ringdes ut och 2021 ringdes in på nyårsafton stod det klart att årets sista vinnare på Trailer Truck Corner blev Ronja Löfgrens läckra A-traktor. Den snyggt stylade Scania-Vabis L56:an från 1964, som Trailer hade ett stort reportage om i nummer 12/2020, tog med gor marginal hem flest gillamarkeringar under december månad, drygt 400 stycken.

Ronja har ett stort motorintresse och har lagt otaliga timmar på sin ögonsten. Hon har haft hjälp av bland andra pappa och mamma Patrick Löfgren och Annika Halvars som driver PL´s Fordonsservice i Skåre norr om Karlstad. Och nu är hon alltså också december månads vinnare på Trailer Truck Corner.

För bedriften prisas Ronja av Scania med ett presentkort på 5.000 kronor samt av Nordicc som också delar ut ett presentkort på 5.000 kronor.

Trailer har också lottat ut två luncher hos Rasta bland alla dem som laddat upp bilder. Lunchbiljetterna går denna gång till Fredrik Sjöholm på Slotab i Sundsvall AB som lagt in en bild på sin Volvo FH500 8×4 kranväxlare. Trailer säger stort grattis till både Ronja Löfgren och Fredrik.

Fredrik Sjöholm på Slotab i Sundsvall AB tog hem två luncher hos Rasta med bilden på en Volvo FH500 8×4 kranväxlare.

På Trailer Truck Corner, Trailers digitala mötesplats för alla som älskar lastbilar, kan man ladda upp bilder på sin egen lastbil till allmän beskådan och, förstås, gå in och titta på andras bilar. Många väljer att trycka på gillaknappen när de hittar en eller flera favoriter och under december var det alltså Ronjas A-traktor som blev den allra mest gillade.

Nu nollställs räkneverket och vi börjar om på ny kula i januari. Har du inte redan laddat upp bilder på din lastbil är du förstås välkommen att göra det, gå in på https://truckcorner.trailer.se och visa vad du kör!

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*