PlusTech AS

PlusTech AS
Vi brinner för att du ha en bra försäljningsupplevelse - oavsett om du köper eller säljer. Därför har vi på PlusTech specialiserat oss på import, export, försäljning och köp av grävmaskiner, lastbilar och annan utrustning.


Våra mäklare hjälper dig
PlusTech har inte bara solid kompetens - vi har också goda kontakter över hela världen. Kombinationen gör oss lämpliga till att hitta utrustningen du behöver, eller köpare du letar efter.


Få tillgång till ett nätverk som ingen kan matcha
I över 16 år har PlusTech jobbat med att knyta kontakter. Samarbetar du med oss, får du samtidigt ett solitt nätverk att använda när du ska exportera och sälja eller importera och köpa grävmaskin, lastbil och annan utrustning.


Få kontroll på alla lagar och regler
Glöm dyra avgifter och överraskande kostnader! Vi kan alla regelverk och håller reda på allting åt dig.


Få ekonomisk trygghet
Våra erfarna mäklare ser till att allt det ekonomiska får riktigt till mellan köpare och säljare.


Få finansiering vid behov
Behöver du finansiering för att köpa lastbil, anläggningsmaskin eller annan utrustning som du vill ha? Vi hjälper dig!


Få utrustningen transporterad vart som helst i världen
Transport av anläggningsmaskiner och fordon är dyrt och kräver mycket organisering - om du inte låter oss ta ansvar för det, så klart. Tack vare vårt solida nätverk i både Norge och i världen sparar du värdefull tid och mycket pengar.


Få ordning på dokumenten
Är du osäker på vilka tulldokument, deklarationer och specialavgifter du måste ha koll på? Med vår hjälp behöver du inte ens tänka på detta under köp eller försäljning av anläggningsmaskiner och fordon.


Få marknadsföring som fungerar
Har du en begagnad lastbil till salu, eller kanske en grävmaskin eller hjullastare? Oavsett vad du säljer så finns det en stor sannolikhet att köpare befinner sig i utlandet. Vi ordnar med bra internationell marknadsföring.
,