annons
Hem » Artiklar » Trucking Festival med Nordic Trophy i september
Fredag-lördag 18-19 september i år arrangeras Trailer Trucking Festival på Mantorp Park. Där och då avgörs också 2020 års Nordic Trophy.

Trucking Festival med Nordic Trophy i september

Med anledning av att Elmia Lastbil senareläggs till 2021 har Albinsson & Sjöberg/Trailer Magazine, i samråd med Elmia AB och Sveriges Åkeriföretag/Svensk Åkeritidning, beslutat att genomföra Trailer Trucking Festival med Nordic Trophy på Mantorp Park redan i år. Datumet blir fredag-lördag 18-19 september. Förutsatt förstås att restriktionerna med anledning av coronapandemin är släppta tills dess.

– Bakgrunden är att den prestigefulla tävlingen Nordic Trophy växlar mellan evenemangen och för att kunna kora en vinnare även i år blev vi tvungna att tänka om. Att köra två evenemang 2021 känns inte rätt för någon, säger Fredrik Sjöqvist, vd på Mantorp Park och fortsätter:

– Dessutom vet vi att det finns många företag som tänkt visa upp nyheter på Elmia Lastbil. De får nu ett komplement i väntan på Elmia Lastbil 2021.

– Trailer Trucking Festival är ett rent utomhusevenemang, utan de tunga montrar som finns på Elmia. Det gör att vi har en betydligt kortare startsträcka. Samtidigt kan vi avblåsa någon månad innan om det skulle visa sig att det finns corona-restriktioner kvar.

Tanken är att Trailer Trucking Festival 2020 ska bli så som vi vant oss att se Trailer Trucking Festival. Det vill säga både med Nordic Trophy, utställning och en mängd olika kringaktiviteter.

– Att satsa på ett ”nytt” evenemang i dessa tunga tider är givetvis en utmaning. Men vi har jobbat med lastbilsbranschen i 40 år och vet att det finns många duktiga entreprenörer som vill satsa även i jobbiga tider. Så reservera den 18-19 september i kalendern, så syns vi på Mantorp Park, avslutar Fredrik Sjöqvist.

Du som vill vara med och tävla i Nordic Trophy på Mantorp Park anmäler ditt fordon här på Trailer.se under fliken Event.

Vi återkommer med mer information och kontaktpersoner, men har ni frågor redan nu kontakta Fredrik Sjöqvist på fredrik.sjoqvist@fabas.se eller 0706-26 12 60

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*