annons
Hem » Notiser » Två gripna för kapellskärning
Foto: polisen

Två gripna för kapellskärning

Vältränade poliser i nordvästra Skåne lyckades natten till lördagen överlista och fånga in två personer som var i färd med att länsa ett tyskt långtradarsläp genom att skära upp kapellet. Polisen berättat att det är känt att rastplatserna vid E 6 och E 4 sedan en längre tid tillbaka haft problem med stölder från trailers och kapellskärningar.
Detta är orsaken till att enpatrull natten till idag tog en sväng i en ren rutinpatrullering och det blev napp på rastplatsen vid Glumslöv. En rastplats med problem med inbrott på både norr- och södergående sidan. När patrullen slår på strålkastarna ser de tre personer som fångas av lampan. De lägger alla tre benen på ryggen men två av individerna, en man född 1987 och en man född 1992, får erfara att poliserna i nordvästra Skåne har en alldeles utmärkt löpförmåga.
Vid närmare granskning visade det sig att brottsverktyg låg utslängda på platsen. Polisen kunde också tekniskt knyta männen till platsen. De greps för försök till stöld och eftersom inget var stulet kunde den tyske,(och tacksamme), långtradarchauffören åka vidare. Utredning får eventuellt visa vem den tredje individen var.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*