annons
Hem » Notiser » Varningsljus med dubbla funktioner från Hella

Varningsljus med dubbla funktioner från Hella

Med både roterande och blixtrande ljusfunktioner kan föraren snabbt växla mellan olika ljussken som underlättar för att uppmärksamma sin kringmiljö, berättar Hella i en pressrelease om sina nylanserade varningsljusramper.

De nya modellerna går under namnen ”Micro Lightbar” och ”Mini Lightbar” och är utrustade med modern LED-teknik. Med sina dubbla ljusfunktioner kan man snabbt växla mellan blixtrande och roterande ljussken utifrån situationens behov av att uppmärksamma andra om sin närvaro. I miljöer där det rör sig flera fordon samtidigt är det lättare för ögat att följa ett roterande än blixtrande varningsljus. Båda modellerna sprider ljus i 360 graders vinkel och med sina kompakta mått och låga vikt är det en effektiv lösning sett till sin storlek.

– Denna produktlinje tillgodoser många behov utifrån både dimension och funktion för fordon inom entreprenad, jordbruk och transport. Båda varningsljusen är dessutom E-godkända vilket ökar användningsområdet vid bruk på allmänna vägar runtom i Europa, säger Helena Torstensson, produktchef på Hella.

Micro- och Mini Lightbar är anpassade för fordon med 12 eller 24 voltsystem. De kan båda monteras genom skruvfäste, hållarfötter eller magnetfot. Produkterna lanserades på marknaden under april i år.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*