annons
Hem » Notiser » Varningsljus med magnetfäste

Varningsljus med magnetfäste

Briodlights varningsljusserie Alert har nu fått tillskott av Ambra – ett batteridrivet roterande varningsljus med magnetfäste.

Ambra kommer till sin fördel när man behöver ett varningsljus, men lätt vill kunna flytta belysningen mellan fordon utan krånglig montering. Med den inbyggda magneten och kombinerade sugproppen är det bara att placera varningsljuset på valfri plan metallyta och trycka fast. Ambra har enligt ett pressmeddelande tre olika blixtmönster som vardera kan användas i fyra olika lägen, det innebär att det totalt finns hela 36 olika effekter att välja mellan. Den medföljande fjärrkontrollen, som har 30 meters räckvidd, gör det dessutom möjligt att slå på och av belysningen samt ändra blixtmönster även inifrån fordonet.

Ambra har 10 effektiva LED-dioder som med hjälp av objektivets konstruktion gör att varningssignalerna uppfattas optimalt av omgivningen. Belysningen har sex timmars batteridrift och aktiveras med en knapptryckning, antingen direkt på varningsljuset eller på den medföljande fjärrkontrollen. Batteriindikatorn gör att man kan ha koll på när det är dags att ladda. Laddningen tar cirka fyra timmar. Ambra passar 12/24 V, har R10 och R65-märkning samt är klassad till IP67

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*