annons
Hem » Artiklar » Logistik » Vehco blir AddSecure

Vehco blir AddSecure

Vehco, en del av AddSecure sedan 2018, byter namn till AddSecure. Detta är ett logiskt namnbyte och kommer att knyta det datadrivna erbjudandet till transportsektorn närmare AddSecures kärnverksamhet, som är att tillhandahålla säker data och kritisk kommunikation. Kunderna sägs kunna dra nytta av stabiliteten, det långsiktiga värdet och den framtida tillväxten som följer med ett företag och ett varumärke i pressmeddelandet från företaget.

– Även om företaget har bytt namn, så har vår personal och vårt syfte inte gjort det. Våra kunder kommer att ha tillgång till det bredaste och mest kompletta erbjudandet på marknaden idag, säger Johan Frilund, chef för AddSecure Smart Transport.

Det breddade erbjudandet ska kunna korta tiden det tar att komma igång och nyttja en komplett lösning, samtidigt som transportföretagens verksamhet ska förenklas. Corona-pandemin har visat att det är kritiskt för transportföretagen att vara flexibla, och att de kan fortsätta att bedriva verksamheten med personal som arbetar hemifrån.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*